VANAF NOVEMBER IS ER EEN NIEUWE LOCATIE IN SPAARNE GASTHUIS HOOFDDORP (LEES HIERONDER DE ROUTEBESCHRIJVING). Klasse 1, 2 en LAPL examens kunnen aangevraagd worden via het aanmeldformulier onder Verzoek inzage. VANAF JANUARI 2021 OOK NOGEPA OFFSHORE EXAMENS.

Offshore medische keuringen

Offshore medische keuringen

Werken op zee op olie-/gasboor- en windmolenplatforms vergt een goede fysieke en mentale conditie. Het werk is zwaar, luidruchtig en er worden lange shifts gedraaid. De medische voorzieningen aan boord zijn simpel en beperkt. Een Offshore medische keuring is niet alleen verplicht voor alle werkers die minimaal 72 uur Offshore verblijven, het is in het belang van betrokkene, collega’s en het bedrijf dat de werker zo gezond mogelijk is en optimaal functioneert om zijn/haar werkzaamheden te kunnen verrichten. De keurling wordt getoetst op fitheid op basis van de International Standard 011 Offshore Medical Examination, de leidgevende richtlijn in de Offshore industrie.

Offshore Basic

De basale medische keuring behelst: doornemen van gezondheidsvragenlijst, lichamelijk onderzoek, urine, Hb, audiometrie (gehoortest). De keuring duurt 45 minuten.

 

Personal Log Book

Iedere Offshore werker beschikt over een PLB en dient deze mee te nemen naar de keuring. Hierin kan de keuringsarts de fit of unfit verklaring noteren.

Identiteitsbewijs

Neem een paspoort of EU-ID kaart mee als identificatie bewijs. Een rijbewijs volstaat niet.

Bekijk de website voor informatie, prijzen en voorbereiding op de keuring. Lees de route beschrijving van de website nauwkeurig om de spreekkamer makkelijk te vinden. Bel vanuit uw auto als u er bent voor de keuring, dokter Van Philips haalt u bij de (achter)ingang persoonlijk op. De coronamaatregelen worden in acht genomen.

Prijzen

keuring

Prijs

Basis Offshore keuring

€ 125,-

Extented Offshore keuring (perslucht, ERT)

€ 175,-

Inspannings ecg (via hartdokters.nl)

€ 121,-

X-thorax Spaarne Gasthuis

ca € 70,-

De prijzen zijn inclusief BTW

Contact

M.R.M. van Philips
Spaarne Gasthuis
locatie Hoofddorp BG

Spaarnepoort 5
2134TM Hoofddorp

nl_NLNederlands